Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yerı keşik, yangın bapları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar sondaj ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında hiçbir cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna demetlı olarak değustalıkmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en yönlü fiyata satın kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın bapsı montajı temelli profesyonel şekilde yapılması gereken ve imalatta selim şekilde ortaya çıdem üründe sakatlık bünyelmaması gereken bir nöbetlemdir.

Gök Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapsı nedir ve ne meselee yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini çıkarmak midein kullanılan bir bapdır.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik kol şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı için epey mesleklevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Mono blok beden strüktürsı dizi sistemi yangın kapısı yahut panik bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlanmaktadır.

Report this wiki page